Penerbangan dari JFK ke LAS: Gambaran Keseluruhan Harga Syarikat Penerbangan, Laluan, dan Tiket

syarikat

Vegas adalah salah satu bandar percutian yang paling popular di dunia. Setiap tahun, berjuta-juta orang berbondong-bondong ke bandar dan menginap di salah satu daripada banyak resort kasino yang terkenal. Mereka yang terbang dari Pantai Timur akan sering memilih NYC sebagai bandar keberangkatan mereka. Ini kerana penerbangan dari JFK ke LAS cenderung sangat berpatutan. Anda boleh menggunakan alat carian dalam talian untuk membandingkan harga tiket pesawat.

Pendekatannya APK EVO888 2021  mudah. Anda hanya memasukkan destinasi, pilih tarikh, dan kemudian dapatkan senarai harga dari semua syarikat penerbangan yang berbeza. Biasanya ada pilihan untuk mencari hotel selain tambang penerbangan jika anda ingin menggabungkan harga. Sekiranya anda fleksibel dengan tarikh, anda mempunyai peluang lebih baik untuk mendapatkan tawaran yang baik.

Tempoh purata penerbangan ini adalah 5 jam 25 minit. Jaraknya adalah 2,243 batu dan beberapa syarikat penerbangan menawarkan penerbangan terus. Bulan September adalah bulan paling murah untuk terbang ke Las Vegas dan Mei dan Jun biasanya bulan paling mahal untuk terbang. Anda disyorkan untuk menempah penerbangan dari JFK ke LAS sekurang-kurangnya dua minggu lebih awal untuk memastikan harga di bawah purata.

Oleh kerana ini adalah laluan penerbangan yang popular antara dua bandar utama, sebilangan syarikat penerbangan menawarkan banyak perjalanan setiap hari. Delta dan Jetblue menawarkan penerbangan paling banyak setiap hari, diikuti oleh Virgin Atlantic. Syarikat penerbangan lain yang mungkin ingin anda periksa termasuk Delta, Alaska Airlines, Sun Country, dan American Airlines. Beberapa penerbangan mempunyai sekurang-kurangnya satu perhentian di bandar-bandar seperti Phoenix, Minneapolis-St. Paul, dan Charlotte.

Menurunkan Kos Penerbangan dari JFK ke LAS

Perjalanan udara tidak semestinya mahal. Cukup gunakan laman perbandingan harga perjalanan untuk membantu anda mencari tawaran yang baik. Sekiranya anda tidak biasa dengan lapangan terbang ini, lihat peta dalam talian terlebih dahulu. Di manakah terminal terletak? Di manakah tempat letak kereta di JFK, dan kawasan pengangkutan darat di McCarran International?

Anda boleh menempah sewaan kereta di Vegas di samping menempah penerbangan anda. Semua syarikat kereta sewa seperti Alamo, Enterprise, Payless, Avis, Budget, dan Hertz beroperasi di McCarran Rent-a-Car Center, yang terletak kira-kira tiga batu jauhnya, dan dapat diakses melalui shuttle khusus. Terdapat juga banyak pilihan pengangkutan darat lain jika anda tidak mahu memandu sendiri. Cukup bawa ulang-alik, teksi, bas, atau juga limusin ke resort anda.

Semasa mencari penerbangan dari JFK ke LAS, cubalah pergi pada hari kerja untuk mengelakkan sebarang bayaran hujung minggu. Elakkan terbang semasa percutian besar kerana harganya akan naik. Lihat juga harga hotel dan lihat apakah ada tiket penerbangan + diskaun hotel yang tersedia untuk perjalanan anda.

Diskaun dalam talian adalah semua yang anda perlukan untuk menjimatkan tambang penerbangan dan hotel di Las Vegas. Alat carian sangat mudah digunakan dan intuitif. Sebelum anda menempah penerbangan anda, periksa dan lihat apakah ada kupon untuk penerbangan dari JFK ke LAS .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *